De dingen die je kunt doen met extra diamant

De dingen die je kunt doen met extra diamant

De dingen die je kunt doen met extra diamanten 

Net als bij elke andere hobby, heb je, als je eenmaal klaar bent met je diamond painting project , een hoop "diamanten" die je misschien niet meer nodig hebt. Het punt is, hoeveel diamanten je ook gebruikt, er zullen altijd wat extra's zijn. De extra diamanten die bij uw kit worden geleverd, zijn er niet voor niets - om te gebruiken in het geval dat sommige van uw diamanten verloren gaan of beschadigd raken. Nou, wees nog niet te haastig om ze weg te gooien! Met een beetje creativiteit kunnen die "extra diamanten" worden omgezet in iets indrukwekkends. Er zijn tal van andere dingen die u kunt doen met uw overgebleven diamanten . In dit artikel laten we u verschillende dingen zien die u met uw extra diamanten kunt doen, zodat ze niet verloren gaan.

Ongebruikte diamanten kunnen op verschillende manieren van pas komen.

Maak een aangepaste sleutelhanger

Wat doe je met de resterende diamanten na het voltooien van een diamond painting? We hebben de perfecte oplossing - gebruik ze aan een sleutelhanger! Dit is een geweldige manier om die extra diamanten op te gebruiken en een beetje sprankeling aan je sleutels toe te voegen. "Sleutelhangers maken" met diamanten is een geweldige manier om je creatieve kant te laten zien. Bovendien is het een snel en eenvoudig project waarvoor geen speciale vaardigheden of materialen nodig zijn. Breng de diamanten aan, gebruik hete lijm op de sleutelhanger in elk gewenst patroon en creëer een unieke, op maat gemaakte sleutelhanger. Dit is een geweldige manier om uw sleutelhanger een persoonlijk tintje te geven. 

Maak een aangepaste sleutelhanger met Diamond Painting

Maak een bladwijzer

Heeft u veel extra diamanten liggen? U kunt ze zelfs gebruiken om uw eigen aangepaste bladwijzer te maken. Het is eenvoudig en leuk, en het kan in enkele minuten worden gedaan. Om dit te doen, neem je gewoon de extra diamanten en plak je ze op een stuk karton of constructiepapier. Zodra de lijm droog is, knipt u de vorm van een bladwijzer uit en bent u klaar! Je kunt de diamanten in elk gewenst patroon plaatsen, je kunt tekenen of een afbeelding zoeken die je leuk vindt, dan de diamanten op het papier plakken, je kunt verschillende kleuren en maten diamanten gebruiken om een ??ontwerp te maken. 

De mogelijkheden van creativiteit zijn eindeloos! 

Maak wenskaarten

Wat is er specialer dan een wenskaart te ontvangen die met zoveel liefde en zorg is gemaakt? Het is een geweldig idee om wenskaarten te maken met de extra diamanten van je 'diamond painting project'. Met deze wenskaarten kunt u de belangrijke dagen extra speciaal maken voor uw dierbaren, of het nu Moederdag, Valentijnsdag of gewoon een verjaardagskaart is. U kunt de extra diamanten gebruiken om een ??ontwerp op de kaart te maken, samen met het schrijven van uw bericht. U kunt de namen van dierbaren ontwerpen en uw creativiteit gebruiken om sprankeling en charme aan de kaart toe te voegen. Bovendien is het een leuke manier om je knutselvaardigheden te laten zien aan je vrienden en familie.

Het is de perfecte manier om je liefde en waardering en zorg voor een speciaal iemand in je leven te tonen.

Diamond Painting-cadeaubonnen

Verbeter een decoratiestuk 

Als je op ons lijkt, staat je huis waarschijnlijk vol met prachtige diamond painting. Maar wat doe je met al die extra diamanten als je klaar bent met een project? Nou, we hebben goed nieuws: je kunt die extra diamanten gebruiken voor decoratiestukken! Dat klopt, die kleine diamantjes kunnen worden gebruikt om een ??vleugje sprankeling toe te voegen aan elk interieur. Lijm ze eenvoudig op een willekeurig aantal decoratiestukken, van kandelaars tot kleine lampen, en geniet van het extra beetje glans. Dit zijn geweldige cadeaus voor vrienden en familie. 

Je fantasie is de limiet als het gaat om het gebruik van extra diamanten uit je diamond painting set voor decoratiestukken. 

Versier met Diamond Painting

Maak je eigen sieraden

Ontwerp je eigen unieke sieraden met extra diamanten uit je diamond painting kit! Creëer een unieke ketting, armband of paar oorbellen door de extra diamanten aan je sieraden te lijmen. Maak een statement met je nieuwe "juwelen op maat" of geef het cadeau aan een speciaal iemand. Met een beetje tijd en creativiteit kun je prachtige sieraden ontwerpen die jarenlang zullen worden gekoesterd.

Begin met het selecteren van een metalen zetting voor uw diamanten. U kunt instellingen vinden bij de meeste handwerkwinkels of online. Zodra u uw instelling heeft, legt u de extra diamanten neer in het patroon van uw keuze. Als je tevreden bent met het arrangement, lijm je de diamanten op hun plaats met een sterke lijm. Laat de lijm volledig drogen voordat je je nieuwe sieraden draagt ??of geeft.

Met een beetje fantasie kun je prachtige, unieke sieraden maken! Wees creatief en kijk wat je kunt bedenken!

Maak je eigen sieraden met diamond painting

Versier een vaas

Als je op zoek bent naar een manier om een ??beetje extra sprankeling aan je interieur toe te voegen, kun je overwegen om de overgebleven diamanten op een glazen vaas te gebruiken. Dit is een relatief eenvoudig project dat niet veel tijd kost om te voltooien, en het zal instant glamour toevoegen aan elke kamer. Om te beginnen heb je een glazen vaas nodig (of twee, als je een bijpassende set wilt maken), wat diamanten in de kleuren van je keuze en een beetje doorzichtige lijm.

Begin met het bevestigen van de diamanten aan de buitenkant van de vaas met lijm. Je kunt elk ontwerp maken dat je wilt - we raden een eenvoudig geometrisch patroon aan voor een moderne look, of een meer organisch ontwerp als je voor een meer vintage gevoel gaat. Zodra alle diamanten op hun plaats zitten, laat u de lijm volledig drogen. Vul vervolgens de vaas met verse bloemen of een ander soort decoratie die je leuk vindt. 

De extra schittering van de diamanten voegt een vleugje luxe toe aan elk arrangement. Veel plezier met je nieuwe met diamanten ingelegde vaas!

Versier een vaas met diamond painting

Ontwerp een fotolijst 

Diamond painting is een leuke en gemakkelijke manier om wat sprankeling en persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur. En wat is een betere manier om te pronken met uw diamantschilderkunsten dan door een prachtige, unieke fotolijst te maken? Als je wat extra diamanten over hebt van je diamond painting project, kun je ze goed gebruiken door een sprankelende fotolijst te maken! Dit is een geweldige manier om wat extra bling toe te voegen aan je interieur, en het is een project dat zelfs voor beginners gemakkelijk te doen is. Het enige wat je nodig hebt is een gewone fotolijst, wat doorzichtige lijm en je overgebleven diamanten. 

Je kunt elk soort frame gebruiken, maar we raden aan om een ??effen frame te gebruiken, zodat de diamanten echt opvallen. Om te beginnen, verwijdert u eenvoudig de achterkant van uw fotolijst en plaatst u uw diamanten op de voorkant in elk gewenst ontwerp. Lijm de diamanten eenvoudig op het frame met behulp van doorzichtige knutsellijm en laat drogen. Als u klaar bent, vervangt u de achterkant en plaatst u uw favoriete foto. Nu heb je een uniek diamanten frame dat zeker zal schitteren!.

Geniet van een mooie, unieke lijst die zeker wat extra pit zal geven aan je interieur.

Versier je tuin

Tuinen zijn ongelooflijk aangenaam en ontspannend. Maar wat als ik je zou vertellen dat je die extra diamanten uit je diamond painting kit zou kunnen gebruiken om je tuin nog mooier te maken? Met een beetje creativiteit kun je de resterende diamanten gebruiken om een ??vleugje sprankeling en persoonlijkheid aan je tuin toe te voegen. Hier zijn een paar ideeën om u op weg te helpen:

 • Bloempotten versieren: Voeg wat extra flair toe aan je bloemen door de potten te decoreren met diamond painting edelstenen. Je kunt de diamanten rond de rand van de pot lijmen of een ontwerp aan de zijkant maken.
 • Stapstenen maken : Fleur je tuinpad op met stapstenen met diamond painting. Lijm de diamanten eenvoudig op een gewone betonnen stapsteen en laat ze drogen.
 • Verfraai een starende bal: starende ballen zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin en je kunt ze nog specialer maken door details toe te voegen met diamond painting. lijm de diamanten rond de rand van de bal of maak een ontwerp op het oppervlak.
 • Creëer een windgong: voeg wat sprankeling toe aan je buitenruimte met een windgong met diamond paintings. Lijm de diamanten op metalen of glazen klokken en hang ze aan een haak of boomtak.
 • Versier tuingereedschap: voeg wat persoonlijkheid toe aan je tuingereedschap door ze te decoreren met diamanten edelstenen. Je kunt de diamanten lijmen op het handvat van je schop of hark, of zelfs op de messen van je tuinschaar.
 • Maak tuinkunst: wees creatief en maak je eigen tuinkunst met diamanten edelstenen. Je kunt ze op rotsen of stokken lijmen om unieke sculpturen te maken.
 • Maak een diamanten vogelbad: voeg een vleugje luxe toe aan uw tuin met een met diamanten ingelegd vogelbad. Lijm eenvoudig de diamanten rond de rand van een kom of bord.

Met een beetje creativiteit kun je die extra diamanten uit je diamond painting kit gebruiken om je tuin nog mooier te maken. Dus wees creatief en voeg vandaag wat sprankeling toe aan uw tuin!

Vul tekeningen en afbeeldingen in

De meeste mensen hebben een heleboel extra diamanten over na het voltooien van een diamond painting project. Deze kunnen op verschillende manieren opnieuw worden gebruikt om uw eigen unieke foto's en tekeningen te maken. 

 • Een manier om je overgebleven diamanten te gebruiken, is door je eigen ontwerp op een leeg canvas te maken. Je kunt tekenen wat je maar wilt en dan de diamanten toevoegen om het af te maken. Dit is een geweldige manier om een ??uniek kunstwerk te maken.
 • Een andere manier om uw overgebleven diamanten te gebruiken, is door ze toe te voegen aan bestaande afbeeldingen of tekeningen. Dit kan door ze eenvoudig op het oppervlak te lijmen. Je kunt ook doorzichtige nagellak of een andere lijm gebruiken om ze op hun plaats te houden. Dit is een geweldige manier om iets extra's toe te voegen aan een bestaand kunstwerk.

Dus waar wacht je op? Wees creatief en gebruik die overgebleven diamanten!

Vul tekeningen en afbeeldingen in met diamond painting

 

Probeer nailart

Zoals u wellicht weet, is diamond painting een unieke en mooie kunstvorm waarmee u verbluffende ontwerpen kunt maken met kleine, kleurrijke diamanten. Wat je misschien niet weet, is dat je de overgebleven diamanten uit je "diamond painting set" ook kunt gebruiken om prachtige nail art te maken! Met een beetje creativiteit kun je die extra diamanten gebruiken om je nagels op verschillende manieren te versieren. U kunt eenvoudige ontwerpen maken of alles uit de kast halen en iets unieks creëren. Hoe dan ook, je krijgt prachtige nagels die zeker indruk zullen maken.

nail art met diamant schilderij

Hier zijn een paar ideeën om u op weg te helpen:

 • Creëer patronen op nagels: Neem de extra diamanten en gebruik verschillende kleuren diamanten om strepen of andere patronen op je nagels te maken. 
 • Creëer een sprankelende accentnagel: kies een nagel op elke hand als je accentnagel. Verf het met een effen kleur en maak het af met een paar extra diamanten voor wat extra schittering.
 • Maak een diamantcluster: Verzamel een paar extra diamanten in één kleur en lijm ze samen in een kleine cluster op je nagels voor een unieke en opvallende look.
 • Maak een diamanten ombré: begin met een lichte kleur op je nagels en voeg dan geleidelijk meer diamanten toe naarmate je naar een donkerdere tint gaat. Dit zorgt voor een prachtig ombré-effect dat zeker de aandacht zal trekken.
 • Houd het simpel: een enkele extra diamant die strategisch op elke nagel is geplaatst, kan uw manicure echt laten knallen.
 • Wees creatief: er zijn geen regels als het gaat om het gebruik van extra diamanten voor nail art. Dus veel plezier en wees creatief! Probeer ze in een willekeurig patroon te plaatsen of creëer een verloopeffect door verschillende kleuren diamanten te gebruiken.

Met een beetje fantasie en creativiteit kun je de resterende diamanten uit je diamond painting kit gebruiken om prachtige nail art te maken. Dus ga je gang en veel plezier met het experimenteren met verschillende ontwerpen. Je nagels zullen je er dankbaar voor zijn!

Kortom, er zijn veel voordelen aan het gebruik van extra diamanten uit uw diamond painting pakket. Het bespaart u niet alleen geld, maar het kan u ook helpen om meer unieke en indrukwekkende stukken te maken met kleine, mooie kralen. Of je ze nu gebruikt om een ??bestaand project te laten schitteren of om een ??geheel nieuw meesterwerk te creëren, deze juweeltjes zullen zeker een vleugje magie aan je leven toevoegen. Of je nu diamanten bewaart voor toekomstig gebruik of ze aan andere objecten plakt, extra diamanten zijn ongelooflijk handig. 

Terug naar blog

Misschien Vind Je Het Ook Leuk