Alle Diamond Painting lanceert Diamond Painting 2.0 Set

Eindelijk! De langverwachte upgrade van kits voor het schilderen van diamanten - Een mix van verbeterde en gepatenteerde ontwerpen en verbeterd materiaal is hier! Voldoet aan uw verwachting en droom van probleemloze kits die zijn ontworpen om de potentiële problemen van diamant artiesten tot een minimum te beperken.

  • Onze verbeterde diamond painting sets bevatten het zachtste canvas gemaakt van hoogwaardig fluweel om onvolkomenheden te minimaliseren.
  • Opname van glanzende en meest wenselijke AB Diamanten .
  • Betere en verbeterde tools met sets om een vlotte ervaring van diamond painting te garanderen.
  • Gegoten lijm in plaats van dubbel plakband op het canvas voor een betere hechting.
Alle Diamond Painting Kit 2.0

We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van nieuwe en verbeterde Diamond Painting sets door de Alle diamond painting voor alle creatieve enthousiasten.

"Enthousiastelingen van Diamond Painting maken zich al lange tijd zorgen over de kwaliteit van de sets. Daarom hebben we besloten om alle problemen in onze komende diamond painting sets te elimineren. Wat is er opwindender dan een diamond painting set in uw hand te hebben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over plooien, rimpels of dergelijke triviale kwesties." zei Manufacturing Head bij Alle Diamond Painting.
 
"Ongetwijfeld voldoen onze diamond painting sets aan alle punten en streven ze er ook naar om kunstliefhebbers de betere knutselgereedschappen te geven om een meesterwerk te creëren waar ze mee kunnen pronken en trots op kunnen zijn." Hij voegde eraan toe terwijl hij de verbeterde Diamond Painting sets aankondigde.
Alle upgradekits voor Diamond Painting bevatten:

Wat zit er in geüpgradede sets

Laten we eens kijken waar onze nieuwe kits uit bestaan:

1. Fluwelen canvas

Het canvas is de basis waarop we de diamanten strooien om de sprankelende diamond painting te krijgen. Als de fundering defect is, hoe kunnen we dan aannemen dat ons eindresultaat een oogverblindend schilderij is dat jaren meegaat?

Voorheen werden onze kits gemaakt van Chemische vezeldoek. Maar onze nieuwe doeken zijn een tandje hoger dan het vorige canvas, gemaakt van het zachtste, hoogwaardige fluweel dat de kans op kreukels en luchtbellen op het canvas minimaliseert.

diamant schilderij canvas
Fluwelen canvas

Nooit meer zoeken naar de hacks om onvolkomenheden op het diamond painting canvas te verwijderen. Bemoeien met het diamond painting canvas om het weer vlekkeloos te maken kost veel tijd. Je haalt ambachtelijke messen tevoorschijn om de luchtbellen te laten knappen of probeert te strijken om de kreukels te verwijderen. Maar nu niet meer! Bestel gewoon de kit, laat hem bezorgen en begin direct met diamond painting.

2. Gegoten lijm in plaats van dubbelzijdige lijm

Liefhebbers van diamond painting geven meer de voorkeur aan gegoten lijmdoeken omdat deze beter bestand zijn tegen kreuken en kreuken. Onze opgewaardeerde kits hebben geen dubbelzijdig plakband; in plaats daarvan hebben we een gegoten lijmmethode gebruikt in onze nieuwe kits.

Gegoten gelijmd canvas

De vloeibare lijm wordt op onze doeken gegoten, gelijkmatig verdeeld en uitgehard. Het resultaat is een effectieve kleefkracht, zonder rimpels of luchtbellen op het canvas. De plakkerigheid van de vloeibare lijm wordt niet gemakkelijk aangetast, en zelfs als je de rivier of plooien ziet vormen op de gegoten lijm, heeft dit geen invloed op het eindresultaat.

De dubbelzijdige plakband is vatbaarder voor kreuken en luchtbellen, vooral als we de tape herhaaldelijk naar buiten trekken; het zal meer vouwen op het canvas vertonen.

3. AB Diamanten

De meest gewilde Aurora Borealis of AB diamanten zijn ook inbegrepen in de set om de focus op bepaalde delen van het ontwerp te versterken. AB diamanten hebben de vurige schittering die lijkt op het noorderlicht in het poolgebied.

AB Diamonds

We begrijpen de groeiende vraag naar AB diamanten en de pijn die diamant kunstenaars moeten doorstaan om gewone coverage te vervangen door overeenkomstige AB diamant coverage. Onze experts hebben uw inspanningen om de meest sprankelende diamant coverage te vinden vereenvoudigd. Ze hebben zorgvuldig de kleuren van AB diamanten geselecteerd om in de kit op te nemen om de diamond painting die extra bling te geven. U hoeft geen extra tijd te besteden of de moeite te nemen om de AB diamant coverage van de juiste maat te vinden. Dus waar wacht je op?

Bestel je nieuwe kits met glanzende AB Diamanten

4. Betere en meer tools

Voorbij zijn de dagen dat mensen dachten: "De tool is net zo goed als de gebruiker."

Het feit is dat betere tools je werkervaring 1000% soepel, snel en bijna perfect maken.

"Perfectionisme kan niet worden bereikt als we hulpmiddelen van lage kwaliteit gebruiken om te werken."

Onze nieuwe kits hebben betere accessoires voor diamond painting. U krijgt alles om uw diamond painting te laten beginnen, van betere waskwaliteit tot diamant coverage houderpennen. We hebben veel diamant artiesten gezien die extra gereedschap bestelden.

Gereedschap

U hoeft nu geen aparte gereedschappen voor diamond painting te bestellen, omdat u meer en betere gereedschappen krijgt voor dezelfde prijs als voorheen.

Blader door onze hele collectie om uw nieuwe geüpgrade diamond painting kits te kiezen en blijf met ons in contact voor toekomstige updates, aankondigingen, prijsverlagingen en nieuwkomers.

Laat ons in het commentaargedeelte weten wat je van onze diamond painting kits vindt. Alle ideeën en suggesties zijn welkom voor verdere verbetering.

  • We bieden een 100% geld terug garantie voor 30 dagen als onze producten u niet tevreden stellen.
  • Onze doeken en diamanten worden gedekt met een levenslange dekking voor defecten in materiaal en vakmanschap.
  • De anti rimpel fluwelen doeken met extra glanzende diamanten en niet-wazige prints maken je diamond painting ervaring soepel.
Terug naar blog

Misschien Vind Je Het Ook Leuk