Diamond Art Painting Tips, trucs en technieken voor Het

Diamond Painting is een opwindende en verslavende hobby, die diepe voldoening kan schenken als het op de juiste manier wordt gedaan.

Diamond Painting kunnen veel kosten en uren duren om te voltooien, dus het is belangrijk om enkele tips en trucs te leren om ervoor te zorgen dat het schilderen soepel verloopt en u het beste uit uw ervaring haalt. Als je je diamanten kunstkit nog niet hebt gekozen, kies er dan nu een.

Kies Je Diamond Painting

Als je ooit geconfronteerd wordt met een hardnekkige luchtbel of moeite hebt om je harsen in een rechte lijn op het canvas te krijgen, of als je gewoon wat tips wilt krijgen voordat je aan je allereerste schilderij begint, dan is dit de plek voor jou.

15 Tips Om Uw Diamond Painting Vaardigheden Naar Een Hoger Niveau Te Tillen

Tip 1: Selecteer het juiste schilderij

Wanneer U Uw Diamond Painting koopt, zorg er dan voor dat u een schilderij kiest dat u niet alleen mooi vindt, maar dat u ook gemakkelijk kunt schilderen. Verwarrende en identieke symbolen of een extra groot canvas kunnen overweldigend zijn voor beginners, dus wees pragmatisch. 

Diamond Painting Speciaal

Tip 2: Bevestig de eigenzinnige kleeflaag

Als je de bovenste laag canvas verwijdert en de kleeflaag mist, hoef je niet bang te zijn. Dit betekent meestal dat de lijm aan de bovenste laag is blijven plakken in plaats van op het canvas te komen. De oplossing is simpel. Bedek het gewoon weer en druk het canvas naar beneden met een roller of brayer en pel een andere kant van het canvas af waar de laag nog aan de onderkant vastzit. Voila!  

Diamond Painting Benodigdheden

Tip 3: Maak een hardnekkig canvas plat

Is je canvas koppig en niet plat? Een eenvoudige truc is om de bovenste laag aan elke kant een beetje af te pellen totdat het canvas plat wordt en het dan terug te bedekken. Het werkt als magie.

Diamond Painting Canvas

Tip 4: Hanteer het canvas tijdens het schilderen

Wanneer je met schilderen begint, zorg er dan voor dat je het op een groot, vlak oppervlak legt en begin vanaf de bovenkant. Dit zorgt ervoor dat wanneer je het canvas beweegt, het omhoog gaat in plaats van naar beneden te glijden, ongeacht het oppervlak waarop je het hebt geplaatst of je handen aanraakt.

Als je onze post Over Het Diamond Painting nog niet hebt gezien , kun je op de gegeven link klikken.   

Handleiding voor diamond painting

Tip 5: Verlicht het canvas

Om het onderscheid tussen donkere kleuren gemakkelijker te maken of om gewoon meer licht op het canvas te concentreren, gebruikt u een draagbare lichtbron, zoals een lichtpad dat u onder het canvas kunt schuiven of een opvouwbare lamp.  

LED-LICHTKUSSEN VOOR DIAMOND ART PAINTING

Tip 6: Bedek de hoeken van het canvas

Om ervoor te zorgen dat er niets aan de hoeken van het canvas blijft plakken, bedek je de hoeken met washi-tape of papier. Hierdoor zien ze er schoon en netjes uit.

Bedek de hoeken van het canvas

Tip 7: Verwijder statische elektriciteit van harsen

Deze lijkt misschien een no-brainer. Bewaar een stuk droogvel bij uw harsen om statische elektriciteit te verwijderen. Het helpt hen om beter aan het canvas te blijven plakken.

diamond painting Canvas

Tip 8: Verwijder luchtbellen in het canvas

Deze volgende tip is een game changer. Om luchtbellen in het canvas te verwijderen, die de vloek zijn van het bestaan ​​van diamond painting, neem je gewoon een klein mesje en maak je kleine insnijdingen in het oppervlak van het canvas. Zorg ervoor dat u de druk licht houdt, zodat u niet door het canvas snijdt.

Tip 9: Zorg dat je oefeningen op orde zijn

Als je diamanten niet recht blijven plakken, leg ze dan in zigzagpatronen. Dit werkt beter voor grotere blokken van dezelfde kleur, maar je kunt het ook voor kleinere secties gebruiken.

diamond painting pen

Tip 10: Organiseer en label uw oefeningen

Zorg er altijd voor dat u uw harsen georganiseerd en geëtiketteerd houdt. Als je een gewone schilder bent, is het een geweldig idee om te investeren in een organizer van de drogisterij, of er creatief mee te zijn en alles te gebruiken, van lege eierdozen tot kleerhangers om je diamanten op te bergen. Of gebruik gewoon een opbergdoos voor diamanten containers.  

diamond painting opbergdoos

Tip 11: Oefen lichte druk uit op de boren

Wees voorzichtig bij het neerleggen van de diamanten op het canvas. Te veel druk zorgt ervoor dat de was van de gereedschapspen op de diamanten blijft kleven, waardoor hun glans dof kan worden.

diamond painting accessoires

Tip 12: Reinig was van boren

Als er al was op uw diamanten is geplakt, hoeft u niet te wanhopen. Wacht gewoon tot de diamanten op het canvas zijn neergedaald voordat je een vochtige microvezeldoek gebruikt om de was af te vegen.

Tip 13: Gebruik vierkante boren voor een betere afwerking

Gebruik vierkante boren voor een betere afwerking. Ronde boren zijn misschien gemakkelijker op te pakken en gemakkelijker op het canvas te plaatsen, maar ze geven niet hetzelfde effect als de vierkante boren, die alle hoeken vullen en meer schittering geven dan hun ronde tegenhangers.

diamond painting accessoires

Tip 14: Gebruik een gereedschap voor meerdere diamanten

Als er grote stukken van dezelfde kleuren zijn die oneindig lijken te zijn, gebruik dan een Multi-Diamant Gereedschap om het proces te versnellen. Er zijn gereedschappen voor 3 boren, 7 boren en 11 boren beschikbaar voor verschillende formaten doeken.  

Tip 15: Vervang wax door doe-het-zelf TAC

Gebruik DIY tac (of blue tac) in plaats van de was die bij de verfset wordt geleverd. De tac is duurzamer en zal niet zo gemakkelijk loskomen als de was. Om thuis tac te maken, neem je gewoon een oude, droge lijmstift en haal je de lijm eruit. Zorg ervoor dat de lijm niet te plakkerig is, wrijf en kneed het dan om de textuur zachter te maken. Voeg inkt toe om het wat kleur te geven als je wilt, of laat het zoals het is. Beide werken hetzelfde.

Ik hoop dat deze tips en trucs voor het Diamond Painting hebben geholpen bij het oplossen van een aantal van je problemen met het diamond painting en dat je geen tijd verspilt aan het zoeken naar manieren om je canvas plat te houden of om kralen van vergelijkbare kleuren te vinden. Veel plezier en ga het (canvas)rood schilderen!    

Koop Een Diamond Painting

Misschien Vind Je Het Ook Leuk