Hoe te Diamond Painting (stap voor stap)

Diamond Painting lijkt misschien een moeilijk en intimiderend proces. Als je niet bekend bent met het proces, maar we kunnen je verzekeren dat als je het eenmaal onder de knie hebt, je niet alleen een prachtig kunstwerk klaar hebt om in te hangen uw huis of kantoor, maar profiteert u ook van uren rust en een bevredigend gevoel aan het einde ervan. Om u op weg te helpen, vindt u hier Een gids over wat is diamond painting? und hoe werkt diamond painting? A stapsgewijze instructies voor het maken van uw eerste Diamond Painting . Als u nog steeds op zoek bent naar Diamond Painting,  

Kies je Diamond Art Kit

Ruimte inrichten voor Diamond Painting

Afhankelijk van de grootte van het schilderij heb je een vlak oppervlak nodig om je canvas en benodigdheden op te leggen tijdens het schilderen, en ook om het schilderij op te bergen als je er niet aan werkt. Stel alles in op een manier die uw bereik tot de diamond painting gereedschap, diamanten, canvas en uw comfort maximaliseert. En lees ook wat heb je nodig voor diamond painting?

Schik de schilderset

Alle diamond painting set bevatten vergelijkbare inhoud, waaronder een canvas, een gereedschap voor het plukken van diamanten, een dienblad, was of gel voor de diamanten en uiteraard de diamanten zelf. Lees Als je moet weten waar je moet beginnen met diamond painting, Je moet je canvas* plat maken en je harsen in kleine gelabelde containers bewaren voor betere toegang tijdens het schilderen. Sommige mensen willen misschien hun canvas op een bord plakken, maar dit kan een probleem zijn als je een groter schilderij hebt. Als u deze stappen tijdens het schilderen laat staan, wordt uw workflow verstoord.

diamond painting foto

Raadpleeg het canvas

Alle doeken hebben aan één kant een gids die je helpt te begrijpen welke diamanten waar gaan. Cijfers of symbolen worden afgedrukt tegen het codenummer dat overeenkomt met elke kleur. Zorg ervoor dat u bekend bent met de cijfers en symbolen en de bijbehorende kleuren voordat u begint.

diamond painting foto

Giet de diamanten uit

Als je eenmaal hebt besloten met welke diamanten je gaat schilderen, giet je een paar van die diamanten uit en giet ze in de bak, en schud de bak een beetje om alle diamanten met de goede kant naar boven te krijgen.

diamond painting foto

Verwijder de beschermende film:

Trek een paar centimeter van de beschermende film die het canvas bedekt, los. Pas op dat je niet te veel afpelt, want de lijm op het canvas kan gemakkelijk drogen en de diamanten blijven niet plakken als het droog is.

diamond painting kopen

Vul de pen met was

Voordat je met schilderen begint, Lees Als je wilt weten waar is de wax voor bij diamond painting, moet je het plukgereedschap vullen met de was of gel die in je kit zit. Dompel uw pen eenvoudig in de was om hem te vullen en indien nodig bij te vullen. Dit zal helpen om de diamanten gemakkelijk op te pakken.

diamond painting wereld nl

Begin met schilderen

U bent nu klaar om te beginnen met schilderen. Pak je eerste kristal op, zorg ervoor dat je niet te veel druk uitoefent, en plaats het op een overeenkomstig vierkant op het canvas. Als de diamant een beetje scheef is, duw hem dan om hem op zijn plaats te zetten.

diamond painting expert

Ga door met het aanbrengen van de diamanten

Blijf de diamanten op deze manier op het canvas aanbrengen om het hele schilderij af te maken. Zorg ervoor dat u het canvas afdekt met de beschermlaag als u er niet aan werkt, zodat er geen stof op het oppervlak terechtkomt.

action diamond painting

Het Diamond Painting Afmaken

Werk het hele schilderij op dezelfde manier af en bedek het met de beschermlaag om het verder te laten drogen en ervoor te zorgen dat de diamanten voorgoed aan het canvas blijven plakken. Druk het goed aan met een deegroller.

diamond painting pen

Lijst je meesterwerk in

Als finishing touch, Lees hoe je een diamond painting inlijst En Kader je diamond painting  in en hang hem in je huis of kantoor om de plek een persoonlijk tintje te geven. Zorg ervoor dat u het glas van het frame verwijdert, omdat het de glans van de diamanten alleen maar dof zal maken.

DIY HOUTEN LIJSTEN - HET BESTE VOOR DIAMOND PAINTING
Volg het artikel Hoe Werkt Diamond Painting om een ​​stressvrije Diamond Painting ervaring te garanderen.

Misschien Vind Je Het Ook Leuk