hoe diamond painting inlijsten [stap voor stap]

Stappen voor hoe diamond painting inlijsten:

Zoek naar een overzichtelijke ruimte waar u rustig aan het proces kunt beginnen. Vergeet niet om veilig te zijn van het lichtpad.

Stap 1:

Voordat u canvas op de draagbalk plaatst, moet u uw Diamond Painting verzegelen. Gebruik een sealer om alle diamanten te cementeren, zodat ze op een plaats kunnen worden vastgezet.

Stap 2:

De volgende stap is het inventariseren. Elk van de verf met de Diamonds houten frame brancardbox wordt geleverd met het volgende: 4x houten brancardstangen, 4x "U" spijkers, 4x hoekwiggen.

Stap 3:

Leg je canvas met de voorkant naar beneden op een plat oppervlak. Lay-out elke balk langs de randen van het canvas. Zorg ervoor dat elk van de draagbalken vlak tegen de rand van het schilderij ligt. Houd er ook rekening mee dat de magere helft van elke balk naar binnen moet wijzen.

Stap 4:

Gebruik tape of kauwgom om de staven op hun plaats op het canvas te bevestigen.

Stap 5:

Verwijder vervolgens het dubbelzijdige plakband en krul alle kanten in elkaar op. Knijp nu alle vier de zijden samen om de draagbalken op hun plaats onneembaar te maken.

Stap 6:

Steek de "U" spijkers in de voorgeboorde gaten op de staaf. Als alle vier de spijkers zijn geplaatst, gebruikt u een hamer om de spijkers aan de staven te bevestigen.

Stap 7:

Steek de hoekwiggen in de groeven aan elke kant van de brancardstang. Gebruik vervolgens een hamer om de hoekwiggen in de plaats te passen.

Diamond Painting is zeker een leuke hobby. Het smelt je stress en houdt je ermee bezig. Vanaf het moment dat je begint tot elk moment dat je het scherm bekijkt, is het gewoon een onberispelijk kunstwerk waar je ontspanning van kunt krijgen. Diamond painting is de handige optie om je huis te decoreren. Als je de diamond painting nog niet hebt gekocht, ga ervoor en betreed de nieuwe wereld van knutselen. Zoek ook naar de gemakkelijkste manieren om uw Diamond Paintingen in te lijsten.

Terug naar blog

Misschien Vind Je Het Ook Leuk