Hoe u uw Diamond Painting kunt verzegelen en inlijsten?

Als je de glinsterende en glamoureuze diamanten eenmaal op hun respectievelijke plaatsen op het canvas hebt uitgelijnd, zul je versteld staan van de schoonheid die voor je ligt. Terwijl je zal worden overspoeld door de gevoelens van vervulling en gelukzaligheid, vergeet dan niet om de praktisch laatste fase van Painting by Diamonds uit te voeren, dwz het verzegelen van je diamond painting.

hoe lijst je diamond painting in

Het verzegelen van je schilderijen verfijnt je meesterwerk en ze voegen een lange levensduur toe.

Hoe verzegel je je Diamond Painting?

Voordat we u door onze inzichtelijke gids leiden, willen we eerst uitleggen wat verzegeling is:

 • Diamanten zijn ondeugende voorwerpen die naar verluidt vaak van hun toegewezen plaatsen vallen.
 • Verzegeling zorgt ervoor dat de diamanten nooit van hun plaats bewegen.
 • De Sealant wordt gebruikt voor het afdichtingsproces en het fungeert als een basis om de grip van het canvas te verbeteren.
 • Zonder de stap van het afdichten te voltooien, zult u veel hinder ondervinden wanneer u uw meesterwerk aan een muur monteert.
Diamond painting verzegelen

Vereisten :

Voordat u met het verzegelingsproces kunt beginnen, is het belangrijk om de vereiste vereisten in handen te krijgen:

 1. Ofwel een afdichtingslijm of een afdichtingsspray of Gloss Mode Podge
 2. Coole penselen
 3. Een schommelende roller
 4. Ofwel een stuk doek of een tandenborstel
 5. Elegant pincet

De basis leggen voor afdichting:

 1. Luchtbellen uitrollen: Luchtbellen zijn potentieel een vorm van hoofdpijn als we ze op het doek moeten behandelen. De roller dient als een productief hulpmiddel om ze te bestrijden.
  Roller voor diamanten painting
 2. Overtollige was afvegen: De overtollige was die soms op het canvas wordt gemorst tijdens het plakken van de diamanten, maakt het canvas extreem lelijk. U kunt het beste een stuk doek of een tandenborstel gebruiken om de overtollige was tussen de scheuren weg te vegen.
  Diamond Painting canvas schoonmaken
 3. Prikkelen met een pincet: om de algehele aantrekkingskracht van je meesterwerk te vergroten en verder te verfijnen, is het pincet hier handig.
Pincet voor Diamond Painting

De Slayer Sealant:

Je bent nu in het laatste stuk en elk moment brengt je dichter bij je meesterwerk. Het dodende afdichtmiddel is nu klaar om zijn magie te bewerken. De drie soorten kitten die op hun eigen manier doden zijn:

 1. Lijmstiften : Smeer deze kit zacht over het hele schilderij totdat je verzadigd bent.
 2. Lijmpasta : Dompel je penseel in deze pasta en strijk een laag over het schilderij. (Hier over het bord gaan kan ook slecht zijn)
 3. Lijmspray : Houd een afstand van enkele centimeters aan, richt het mondstuk op het canvas en spuit over het hele schilderij.

WAUW! U hebt het proces van het sealen van uw diamond painting succesvol afgerond.

Voordat we beginnen aan de reis van het inlijsten van onze diamond painting , laten we even de tijd nemen om van dit prachtige meesterwerk te genieten en te koesteren. We weten dat je al trots bent, maar je diamond painting mist nog steeds de meest essentiële toevoeging van een kwijlfactor. We hebben u ook aan dit front gedekt, omdat ons team van experts de stappen voor het inlijsten van uw diamond painting van harte heeft uiteengezet :

Hoe kader je je Diamond Painting in?

Voordat we beginnen aan de reis van het inlijsten van ons diamantschilderij, laten we een moment vrijmaken om van dit prachtige meesterwerk te genieten en het te koesteren. We weten dat je al trots bent, maar je diamond painting mist nog steeds de meest essentiële toevoeging van een kwijlfactor. We hebben u ook op dit front gedekt, want ons team van experts heeft van harte de stappen uiteengezet om uw diamantschilderij in te lijsten:

Vereisten:

 1. Je voltooide meesterwerk (geen verrassingen daar!)
 2. Brancardstaven
 3. Ofwel een marker of een pen
 4. Schaar
 5. Nagels die U-vormig zijn

Met behulp van deze essentiële zaken hoeven we hier alleen maar de draagbalken te gebruiken en een rechthoekige doosachtige structuur te formuleren om het canvas te ondersteunen. We begeleiden je hierbij:

De uiteinden definiëren:

 • Verduidelijk met behulp van een stift of een pen de positie op het hout ten opzichte van de voor of achterkant van je canvas.
 • Snijd onder toezicht van een ouder of deskundige voorzichtig de overtollige randen van het hout en controleer opnieuw of de houtrand en de verfrand op één lijn liggen en gelijk zijn.

Het hout bevestigen:

 • We keren ons nu naar de achterkant van het canvas en gaan verder door het voorzichtig op een vlakke ondergrond te plaatsen.
 • Verwijder voorzichtig de plakband en lijn het hout uit in de juiste positie

De staven klemmen:

 • Zorg ervoor dat het schilderij volledig tussen de houtgrenzen wordt geklemd.
 • Als je aan beide kanten verschillen ziet, kun je wat druk uitoefenen om opnieuw uit te lijnen.

Nagels spijkeren:

 • Ploeg de spijkers op elke hoek van het hout, dit geeft stabiliteit aan het hele frame.
 • Zorg ervoor dat je onder toezicht staat van een voogd of een deskundige.

Het karton positioneren

 • Voor een gestabiliseerd frame is de laatste stap om het karton overvloedig te positioneren. (Pfoe! Je bent ook klaar met het kadergedeelte.)

Nu je de kunst van het afdichten en inlijsten hebt geleerd, zal je schilderij zich ongetwijfeld onderscheiden van de rest van de wereld. Dit is het einde van de productieve gids voor het afdichten en inlijsten van uw diamond painting. Meer informatie over tips en trucs voor diamantschilderen.

Terug naar blog

Misschien Vind Je Het Ook Leuk